Najpoželjniji neženja osvojen, fanovi u šoku: Ova slavna pevačica je ukrala njegovo srce FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 15.Dec.2023, 16:46

Najpoželjniji neženja osvojen, fanovi u šoku: Ova slavna pevačica je ukrala njegovo srce FOTO/VIDEO

Pop pevačica Kamila Kabeljo nedavno je slikana u društvu trenutno najpoželjnijeg neženje na svetu, repera Drejka.

Njih dvoje su slobodne dane provodili na luksuznoj jahti, gde su se sve vreme smejali.

Drejk pokazao svoju ogromnu kolekciju ženskih grudnjaka: Ima ih više od sto VIDEO

I dok je Drejk za ovaj tropski beg od realnosti poneo narandžaste kupaće gaće i majicu bez rukava, pevačica Kamila se odlučila za jednodelni kupaći kostim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kako to obično i biva, fotografije i video-materijali su osvanuli na svim društvenim mrežama, a objektivni posmatrači su dali i svoje komentare na ovu potencijalnu ljubavnu romasu.

Pevačica na meti kritika zbog kilaže; "Nisam jela", "Nisam disala"

"Drejk i Kamila su bili u Nojevoj barci oko 16 časova po podne. Izgledali su kao da im je prijatno dok provode vreme zajedno i kao da se dobro zabavljaju. Uživali su u društvu jedno drugog i bili su neometani pažnjom koju su dobijali. Nisu javno pokazivali svoje simpatije, ali je bilo mnogo osmeha i koketiranja između njih oboje. Drejk je izgledao kao da je opušten i srećan, a Nojeva barka je jedno od njegovih omiljenih mesta", otkrio je svedok.

Međutim, fanovi slavne pevačice i nisu zadovoljni ovim ishodom...

"Neee...", "Drejk je, znači, ščepao i nju", "Kako smešna veza", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati na Tviteru...

Podsetimo, Drejkova poslednja javna veza bila je sa pevačicom Rijanom. Od tog raskida, koji ga je navodno ostavio slomljenog srca, reper je povezivan sa Džulijom Foks, Kajli Džener i SZA.

Što se tiče Kamile, o njoj su poslednji put u avgustu kružile glasine o tome da se zabavlja sa Rauvom Alehandrom, a tokom leta pevačica je nakratko obnovila svoju romansu sa svojim bivšim Šonom Mendesom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.