Najmoćniji lek na svetu! Pasta od meda i belog luka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 06:25

Najmoćniji lek na svetu! Pasta od meda i belog luka!

Morate da probate.

Beli luk u kombinaciji sa začinima obavezno poboljšava ukus jelu. Koristi se u skoro svim nacionalnim kuhinjama. Od davnina je beli luk smatran jednim od najefikasnijih sredstava protiv raznih bolesti, a upotreba belog luka zajedno sa medom na prazan stomak maksimalno koristi organizmu.

Da li ima zdravije stvari od ove dve namirnice: beli luk i med? Beli luk, kao i med morate jesti u sirovom obliku, a stručnjaci kažu da ova mešavina može sprečiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rak.

Med samo pojačava korisna svojstva belog luka. Koristeći med sa belim lukom nedelju dana na prazan stomak, vi ćete znatno poboljšati svoje zdravlje.

Potrebno je: 1 šolja pčelinjeg meda; 10 čena belog luka.

Priprema: Sameljite beli luk u blenderu. Sipajte beli luk u teglu, pa dodajte med. Zatvorite teglu i ostavite je na hladno mesto nedelju dana. Ovaj lek uzimajte svaki dan tokom nedelju dana na prazan stomak i to samo jednu kašiku.

Zatim, napravite pauzu nekoliko nedelja pa ponovite uzimanje ovog leka.

Dok koristite ovaj lek, preporuka je da izbegavate masnu hranu, šećer i brzu hranu..

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.