Najlepše asimetrične frizure: Moderne, smele – prosto savršene

Izvor: Lepota i zdravlje, 23.Jan.2024, 18:03

Najlepše asimetrične frizure: Moderne, smele – prosto savršene

Ako vam je dosadila frizura i želite nešto što će vas izdvojiti iz gomile, tu su najlepše asimetrične frizure. Teško im je odoleti. Dobri stari dani dosadne kose su konačno gotovi! Zaboravite na ravnu kosu i šišanje jedne dužine, asimetrične frizure će vas izdvojiti iz gomile. Moderne su, zabavne i neodoljive. Šta su to asimetrične frizure? Ametrična frizura je kada je kosa ošišana na neujednačene dužine i uglove. Tipično, moderne frizure koje su asimetrično ošišane imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << jednu stranu koja je duža od druge. Bob, piksi i frizure do nivoa ramena su savršene dužine da se pokaže asimetrija neujednačene frizure. Mada, odlično deluje i na dužoj kosi. Koje su najlepše asimetrične frizure Asimetrična frizura za kratku kovrdžavu kosu   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели Carrie Elyse | Rochester, NY Curl Specialist (@sugarcurlsnspice) Ova trendi asimetrična frizura za kratku, kovrdžavu kosu definitivno zabavna je, ženstvena i elegantna. Ova frizura je spoj piksija i raščupanog boba. Ali ako želite da uvek izgleda dobro, morate da se šišate na svakih 4 do 6 nedelja. Asimetrični lob sa šiškama Ako volite lob frizuru, koja je trenutno jedna od napopularnijih, napravite asimetrični lob sa šiškama. Ova frizura vizuelno povećava volumen kose i dobro pristaje i srolikom i četvrtastom obliku lica.  A-line lob   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели SaloN EnVy (@salonenvyhp) A-line lob dobio je ime po tome što je kraći pozadi i postepeno sve duži napred. Da bi frizura bila što lepša, fenirajte je velikom, okruglom, metalnom četkom i obavezno koristite proizvod za ispravljanje kose. Asimterični lob za talasastu kosu   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели Haircutting Specialist (@julieannelemke.hair) Asimterični lob za talasastu kosu je elegantna i moderna frizura. Veoma je praktična i laka za održavanje. Srednja dužina kose svima dobro stoji. Kratki bob sa asimetričnim šiškama   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели Парикмахер, Колорист Орск Елена Никитенко (@nikitenko_elen_) Kratka bob frizura sa asimetričnim šiškama je malo oštrija verzija klasičnog boba. Uzmite u obzir tip kose i oblik lica jer ova frizura zahteva više vremena za održavanje i stilizovanje. Asimetrična frizura za ravnu i tanku kosu Jedna od najelegantnijih i najmodernijih frizura za sve damee koje imaju tanku i ravnu kosu. AlekZotoff/gettyimages.comThe post Najlepše asimetrične frizure: Moderne, smele – prosto savršene appeared first on Lepota i zdravlje.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Najlepše asimetrične frizure: Moderne, smele – prosto savršene

Izvor: Piplmetar.rs, 23.Jan.2024

Ako vam je dosadila frizura i želite nešto što će vas izdvojiti iz gomile, tu su najlepše asimetrične frizure. Teško im je odoleti.. Dobri stari dani dosadne kose su konačno gotovi! Zaboravite na ravnu kosu i šišanje jedne dužine, asimetrične frizure će vas izdvojiti iz gomile. Moderne su,...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.