Najlepša žena sveta napravila pometnju u Kanu, njena haljina se vidi jednom u životu FOTO

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 09:18

Najlepša žena sveta napravila pometnju u Kanu, njena haljina se vidi jednom u životu FOTO

Premijeri filma "Indiana Jones and the Dial of Destiny" na 76. filmskom festivalu u Kanu prisustvovala je glumica i bivša misica – Indijka Ajšvarija Raj.

Čuvena glumica je za svečani događaj odabrala poprilično dramatičnu i avangardnu kreaciju koju je upotpunila upečatljivim crvenim karminom.

Srebrna toaleta sa predimenzioniranom kapuljačom i šlepom koji se vuče učinili su njen izgled pomalo i futurističkim. Haljina je napravljena od svetlucavih perlica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i metalnih diskova, dok je s prednje strane krasi glomazna crna mašna. Ovu ekscentričnu toaletu potpisuje azerbejdžanski brend visoke mode Sofi kutur (Sophie Couture).

Podsetimo, ova 49-godišnjakinja je davne 1994. godine proglašena za mis sveta, a i dan-danas pleni posebnom harizmom i lepotom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ADRIJANA LIMA OBUKLA HALJINU IZ KOJE SVE KIPI: Njen stajling u Kanu podelio mišljenja - jednima je VAU, drugima BLAM

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023

Na Kanski festival stigla je i Adrijana Lima! Slavna Brazilka je dugogodišnja gošća ove manifestacije, a iz godine u godinu nas iznenađuje upečatljivim, zanimljivim izdanjima. Lima je na premijeri filma "Indiana Jones and the Dial of Destiny" definitvno ukrala šou u haljini koja će sasvim sigurno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.