Najekstravagantniji pokloni koje su poznati ikada dobili

Izvor: Lepota i zdravlje, 03.Sep.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najekstravagantniji pokloni koje su poznati ikada dobili

Uspešna glumica Selma Hajek juče je proslavila svoj 49. rođendan i od ćerke je na poklon dobila… pa, običnu tortu! Ma kako to slatko bilo, ove holivudske zvezde na ovako nešto ne bi ni trepnule, budući da su navikli na mnogo ekscentričnije i skuplje poklone! Foto: Guliver/Getty Images, Splashnews Zato smo vam sada pripremili listu upravo onih najekstravagantnijih rođendanskih poklona koje su čuveni bogataši poklanjali jedni drugima! Pokloniti bicikl sa Chanel kožnim sesištem, kuću >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << za lutke sa ugrađenom strujom i vodom ili ostrvo u obliku srca, u Holivudu je sve dozvoljeno i normalno! A nama običnjacima ipak ostaje da se topimo nad ovakvom tortom… A photo posted by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on Sep 2, 2015 at 10:16am PDT Otvorite galeriju klikom na sledeću stranicu.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Najekstravagantniji pokloni koje su poznati ikada dobili

Izvor: Svet, 03.Sep.2015

Uspešna glumica Selma Hajek juče je proslavila svoj 49. rođendan i od ćerke je na poklon dobila… pa, običnu tortu! Ma kako to slatko bilo, ove holivudske zvezde na ovako nešto ne bi ni trepnule, budući da su navikli na mnogo ekscentričnije i skuplje poklone!. Zato smo vam sada pripremili listu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.