Najčešća muška opravdanja za prevaru

Izvor: NaDlanu.com, 14.Feb.2013, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najčešća muška opravdanja za prevaru

Kada muškarac želi da prevari ženu neće mu biti teško da kaže bilo šta ne bi li se opravdao. Pročitajte šta oženjeni obično govore ženama koje su tek upoznali, a odala ih je burma na ruci..

“Ona zna i ne smeta joj”Ovo je toliko puta ponovio da sigurno i sam veruje u to.“Ona ne voli seks”Da li si pokušao da ga imaš sa njom u poslednje vreme?“Nije zainteresovana za seks sa mnom”Ovo može biti tačno ukoliko imate npr. troje dece, ali ako je tako probajte sa terapijom.“Ma, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << nije joj ni stalo što je varam”Aham... Ona zna da je varaš?“Zajedno smo samo zbog dece”Onda možda i zbog dece možete biti verni jedno drugom i poraditi na braku, ako ne ide – razvedite se, biće lakše i deci i vama.“Znala je kakav sam kada smo se venčali”Sve žene su pobornice toga da brak ipak menja sve.“Razdvojeni smo”Onda se razvedite.“Razvodimo se”Dok ne pokaže papir, nemojte verovati.“Ona je gej”Onda se razvedi.“Ne razume me”Nije jedina.Kakve ste vi sve izgovore čuli kada oženjeni muškarac želi da švrlja?

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.