Izvor: CroModa.com, 14.Maj.2010, 03:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolje plaćeni modeli svijeta: Gisele, Heidi i Kate i dalje na vrhu

Već drugu godinu zaredom Gisele Bundchen, Heidi Klum i Kate Moss zauzimaju vrh Forbesove ljestvice najbolje plaćenih modela svijeta 29-godišnja Brazilka Gisele Bundchen prema Forbesu je prošle godine zaradila 25 milijuna američkih dolara te se i dalje nalazi samom na vrhu ljestvice. Sedam godina starija Njemica Heidi Klum na drugom je mjestu sa 16 milijuna, a sliejdi ju kontroverzna ikona stila i jedna od najpopularnijih manekenki u povijesti, Kate Moss, koja je u 2009. zaradila 9 milijuna američkih dolara. Kate Moss je milijune okrenula na reklamnim kampanjama te na svom parfemu i popularnoj modnoj liniji za brand Topshop....

Nastavak na CroModa.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte ko su 10 najbogatijih manekenki na svetu

Izvor: SrbijaNet.rs, 14.Maj.2010

Supermodeli Žizel Bundšen, Hajdi Klum i Kejt Mos već drugu godinu zaredom našle su se na samom vrhu liste najbolje plaćenih modela na svetu. Brazilska lepotica Žizel Bundšen prema magazinu Forbs najbolje je plaćeni model sa zaradom od 25 miliona dolara.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CroModa.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CroModa.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.