Najbolja drugarica joj je SPAVALA SA OCEM! Pa joj se suprostavila na nacionalnoj televiziji

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 18:52

Najbolja drugarica joj je SPAVALA SA OCEM! Pa joj se suprostavila na nacionalnoj televiziji

Ima 'apetit' za mlađe devojke i ovo mu nije prvi put da se udvarao drugaricama njegove ćerke.

Iako više nije 'tabu' činjenica da, sve češće, muškarci traže partnerke znatno mlađe od sebe, ali isto tako i devojke, uglavnom, preferiraju da im životni partner bude neko sa više iskustva, samim tim i godina - granice treba da postoje.

U situaciji, u kojoj se nedavno našla Džoni Vilkoks, to definitivno nije slučaj.

Džoni je uvek bila bliska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa porodicom, pogotovo sa njenim ocem, pa ga je, naravno, upoznala sa svojom najboljom drugaricom, ne sluteći, međutim, brojne načine na koje će je ova mala 'greška' koštati.

U izbrisanom TikTok snimku, Džini otkriva da je, mesecima nakon što ih je upoznala, preko, potpuno nepovezanog, trećeg lica saznala da se dvoje viđaju u tajnosti, čak i da je njena, u tom trenutku već bivša, najbolja drugarica trudna sa Dejvidom - Džoninim, četrdesetdevetogodišnjim, ocem.

Trio je privukao pažnju medija kada su, pre tri godine, gostovali na američkoj tok šou emisiji ''Doktor Fil'', napravivši skandal svojim sukobom na nacionalnoj frekvenciji.

Džoni je tom prilikom poručila ocu da je njegovo ponašanje ''izuzetno jezivo'', dok je drugaricu ljutito opisala kao ''najlenjiju osobu koju je ikad upoznala, koja je samo gladna novca'' njenog oca.

- Ako je želeo mlađe devojke, mogao ih je imati, ali ne one koje ja poznajem - potišteno je izjavila Džoni.

Uprkos bizarnosti situacije, Džoni je veoma vezana za svog novorođenog polubrata i zbog toga je spremna da pređe preko sopstvenih osećanja povodom neprirodne veze kako bi ga što više viđala. Ona otkriva da je planirano čak i useljenje njene bivše drugarice i  početak zajedničkog života ove, veoma neobične, četvorke.

Dok su dve devojke vodile, već dovoljno bizarnu, raspravu o situaciji, Dejvid se ubacio sa, možda čak i najšokantnijom, ispovešću. Naime, Dejvid je otkrio da ima "apetit" za devojke dvostruko mlađe od njega i da ovo nije prvi put da se udvarao Džoninim drugaricama, jedina razlika je to što je ovog puta bio ozbiljan u vezi svojih namera sa, 23 godina, mlađom devojkom.

Od objave ove neobične vesti prošlo je skoro 3 godine. Situacija je postala mirnija nakon što je Džoni odlučila da joj je, više od izdaje drugarice ili čudne navike njenog oca, stalo do mlađeg polubrata, te je prihvatila njihovu, priznajemo dosta neobičnu, ljubav.

Srbija Danas/ Dr. Phill

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.