NOVI TREND U PLASTIČNOJ HIRURGIJI: Umesto grudi i zadnjice, UVEĆAVAJU ovaj deo tela! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2018, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI TREND U PLASTIČNOJ HIRURGIJI: Umesto grudi i zadnjice, UVEĆAVAJU ovaj deo tela! (FOTO)

Žene su načisto poludele za tim.

Devedesetih je apsolutni hit u plastičnoj hirurgiji bilo povećavanje grudi. Velike grudi bile su simbol ženstvenosti i lepote, a poslednjih godina su ih velike zadnjice gurnule u drugi plan.

Објава коју дели Iggy Azalea (@thenewclassic) дана 11. Мај 2018. у 2:25 PDT

Kako su velike i prćaste zadnjice postale moderne, tako je i potražnja za plastičnim intervencijama na tom delu tela postala ogromna. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ove godine hit nisu ni ogromne grudi ni zadnjice, nego bokovi, a sve više plastičnih hirurga nudi operaciju povećavanja bokova.

Budući da su gospodarice društvenih mreža, najviše sestre Kardašijan započele ovaj trend, nastala je pomama za ugradnjom masnog tkiva na bokove.

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана 8. Мај 2018. у 3:11 PDT

Ovog leta nosiće se visoko rezani kupaći kostimi koji su idealni za pokazivanje "dekoltea na bokovima" kako se popularno sada naziva linija između pregiba noge i kukova.

Fued Hamza, plastični hirurg specijalizovan za povećavanje zadnjica, potvrdio je da postoji ogroman interes za ovu vrstu operacije, a cene se kreću od 1.000.000 do 1.300.000 dinara.

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана 5. Мај 2018. у 4:01 PDT

Ipak, operacija se ne izvodi umetanjem silikonskog implantanta u bokove, nego premeštanjem masnog tkiva s područja stomaka na područje bokova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ni velike grudi, ni velika zadnjica, povećavanje OVOG dela tela je novi hit!

Izvor: Prva.rs, 18.Maj.2018

Devedesetih je apsolutni hit u plastičnoj hirurgiji bilo povećavanje grudi. Velike grudi bile su simbol ženstvenosti i lepote, a poslednjih godina su ih velike zadnjice gurnule u drugi plan. Kako su velike i prćaste zadnjice postale moderne, tako je i potražnja za plastičnim intervencijama na tom...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.