NISU JE ŠTEDELI TOKOM TRUDNOĆE! Isplivala istina - Megan krivi KRALJEVSKU PORODICU za sve što se desilo?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 13:16

NISU JE ŠTEDELI TOKOM TRUDNOĆE! Isplivala istina - Megan krivi KRALJEVSKU PORODICU za sve što se desilo?!

Nije joj bilo lako.

 U novim sudskim dokumentima stoji da se Megan Markl osećala nezaštićeno od kraljevske porodice tokom trudnoće sa sinom Arčijem. Dokumenti su se pojavili u sklopu tužbe Megan Markl i princa Harija protiv britanske medijske kuće, prenose strani mediji.

 - Megan, koja je podnosilac zahtela, postala je predmet velikog broja lažnih i štetnih članaka u britanskim tabloidnim medijima što joj je prouzrokovalo velike emocionalne probleme i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uticalo na njeno psihičko zdravlje - stoji u prijavi.

Megan Markl tužila je izdavače Associated Newspapers jer su u svojim medijima objavili pismo koje je poslala svom ocu Tomasu Markleu u augustu 2018. godine, tri meseca nakon venčanja s princem Harijem.

Budući da je ovo pismo bilo privatno i poverljivo, Megan je optužila ovog medijskog izdavača da je to bilo grubo kršenje njenih prava.

Rojters sada navodi kako je  u sve ovo zapravo umešala prste i sama kraljevska porodica koja je tada trudnu Megan ostavila nezaštićenom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.