NEKADAŠNJA SVEKRVA ME JE NAZIVALA VEŠTICOM! Bivša devojka Miloša Bikovića PRIZNANJEM šokirala javnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 11:13

"NEKADAŠNJA SVEKRVA ME JE NAZIVALA VEŠTICOM!" Bivša devojka Miloša Bikovića PRIZNANJEM šokirala javnost

Ona se na svom profilu prisetila nekadašnje svekrve, i otkrila nešto što je šokiralo javnost.

Atraktivna manekenka Barbara Tatalović nedavno je, putem društvenih mreža, obelodanila vezu sa novim dečkom. U njen život došla je i nova svekrva, a Barbara se odmah prisetila bivše svekrve o kojoj nema lepo mišljenje.

Podsetimo, lepa manekenka je bila u dugogodišnjoj vezi sa našim popularnim glumcem Milošem Bikovićem.

Navodno, razlog raskida ove ljubavne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << romanse je daljina. Biković i Tatalovićeva rade odvojeni jedan od drugog, preko granice, što je dovelo do udaljavanja i kraha veze.

A post shared by Barbara Tatalović (@barbaratatalovic)

Manekenka koja osvaja svetsku scenu prošle ljubavi ostavila je iza sebe, a sada uživa sa novim emotivnim partnerom.

Međutim, ona se na svom profilu prisetila nekadašnje svekrve, i otkrila nešto što je šokiralo javnost.

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

- Ne znam da li sam vam ovo nekad rekla, ali meni se desilo da me je nekadašnja svekrva nazvala vračarom jer joj je bilo mnogo krivo što se njen sinko zaljubio baš u mene. Pričala mu je da sam 100% bacila vlašku magiju na njega - stoji u objavi.

Ne znam da li sam vam ovo nekada rekla, ali meni se desilo da me je nekadašnja svekrva nazivala vračarom jer joj je bilo mnogo krivo što se njen sinko baš zaljubio u mene. Pričala mu je da sam 100% bacila Vlašku magiju na njega.

— Barbara Tatalović (@barbieforeinger) May 12, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.