NE VERUJTE svemu što vidite na internetu - Vesna Đogani BEZ ŠMINKE dokazala da su društvene mreže FEJK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 08:17

NE VERUJTE svemu što vidite na internetu - Vesna Đogani BEZ ŠMINKE dokazala da su ''društvene mreže FEJK''!

Živimo u doba filtera.

Vesna Đogani nedavno je podelila video na svom Tiktok nalogu uz naglasak da su društvene mreže ''fejk''. Pevačica se snimlila sa i bez filtera, a razlika je bila prilično evidentna.

Kako su mnoge žene ljubitelji filtera, zato što ih on instant ulepša, opšte mišljenje još uvek nije usaglašeno, pa mnogi misle kako su filteri pokvarili sliku žene, dok ih drugi rado koriste za svoje fotografije i snimke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ćao društvo, ove društvene mreže su totalno fejk! Ovako izledam bez filtera, bez pudera, nemam šminke osim maskare - rekla je Vesna u videu.

Nakon par sekundi uključila je filter na Tiktoku.

- Ja sada imam kao neki puder, a nemam ga - zaključila je Vesna.

Iako je u videu testirala ''blag'' filter koji nije drastično promenio njenu konstituciju lica, kao što je to slučaj sa većinom filtera na društvenim mrežama, Vesna je ipak skrenula pažnju. Filteri su unapređeni i služe da ulepšaju i prikriju nedostataka toliko da vam čak ni šminka nije potrebna.

Iz tog razloga, društvene mreže ne bi trebalo da služe kao merilo za lepotu i standard.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.