NE NOSI VEŠ,  a sela na hoklicu sa rupom za PARU IZ ŠERPE zbog BIZARNOG TRENDA za polni organ: Ne pokušavajte OVO KOD KUĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 21:05

NE NOSI VEŠ, a sela na hoklicu sa rupom za PARU IZ ŠERPE zbog BIZARNOG TRENDA za polni organ: Ne pokušavajte OVO KOD KUĆE

Društvenim mrežama u Srbiji kruži snimak koji je doveo do velike polemike, mozganja, hipoteza i teorija, stručnih mišljenja i kuloarskih komentara. Retki su uspeli da odgonetnu šta žena tačno radi, iako je reč o bizarnom trendu koji se pojavio pre nekoliko godina.

Možemo videti devojku umotanu u ćebe od pasa pa nadole kako ispod hoklice sa kružnom rupom postavlja šerpicu vrele vode. Nakon toga ona seda na stolicu, očigledno bez donjeg veša, ćebetom pravi "zidove" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko šerpice i hoklice kako se para i šerpe ne bi "rasipala" po prostoriji, već se usmereno kretala ka njenom polnom organu.

Ovde NE POMAŽE NI VELIČINA! Muškarac rođen u ovom horoskopskom znaku NAJGORI je u KREVETU, bukvalno nema pojma šta radi

Ovde NE POMAŽE NI VELIČINA! Muškarac rođen u ovom horoskopskom znaku NAJGORI je u KREVETU, bukvalno nema pojma šta radi

I SRBIJA BARBI ZA TRKU IMA! Marija je mama i preduzetnica, a svojim IZGLEDOM i stajlingom zasenila je Margo Robi

I SRBIJA BARBI ZA TRKU IMA! Marija je mama i preduzetnica, a svojim IZGLEDOM i stajlingom zasenila je Margo Robi

Komentari su planuli brzinom svetlosti. Neki želeli da objasne ovaj "fenomen", neki samo da budu duhoviti, a neki da ispadnu prosti.

"Još da ubaci u vodu malo tamjana", "Krsti čavku", "Pari se, to se savetuje kod prehlada i pojedinih zaraza, baš sam se uvek pitala kako se to radi, kada sam čitala da se neke žene tako leče", "Inhalira", "Vraća kilometar sat unazad", bile su neke od prostih fora i primera lošeg humora.

Što se tiče onih koji su pokušali da kažu nešto pametno i objasne situaciju, mogli smo da pročitamo sledeće:

"Greje jajnike i orošava zidove vulve. Pomaže kod različitih upala. Ženama je potrebna toplota za funkcioniranje polnih ćelija, pa su unutar tela, a muškarcima pak hladnoća 34.4 stepena, dakle ispod telesne temperature, pa su van tela /testisi u mošnjama/", "Klasično orošavanje", "Leči hemoroide", "Ovo je fora za hemoroide, bez zaje*ancije, nadrobiš beli luk u posudu, preliješ vrelom vodom i tako čučneš".

Šta radi?! pic.twitter.com/HrdFhXAvaG

— Igor Čobanović (@DaZivimSan) December 28, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.