NE MOGU DA SE ISKONTROLIŠEM KADA SAM BESNA Nova pesma Sajsi MC Bes obiluje PROVOKATIVNIM scenama

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 23:59

"NE MOGU DA SE ISKONTROLIŠEM KADA SAM BESNA" Nova pesma Sajsi MC "Bes" obiluje PROVOKATIVNIM scenama

Pesma i spot napokon ugledali svetlost dana.

Popularna reperka Ivana Rašič, poznatija kao Sajsi MC je pozirala za potrebe svog novog spota, a u ekranizaciji joj se pridružila i drugarica sa kojim je snimila par zavodljivih scena, sa kojom je i ranije snimala spotove.

Nova numera pod nazivom "Bes" obiluje vrućim i provokativnim scenama kojima je ova kontraverzna mlada izvođačica počastila svoje obožavaoce.

Pesma je nakon tehničkih smetnji ugledala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svetlost dana, a ona se obratila fanovima nakon objavljivanja numere na svom instagram nalogu:

A post shared by SAJSI MC (@sajsimcofficial)

- Ako sam prekjuče za "Ne daj mi" rekla da je još jedna ljubavna pesma, sada moram da kažem i za ovu. " Bes" je malo žustrija emocija i ne samo u ljubavnoj priči nego i inače, jer sam vrlo svesna da ne mogu da se iskontrolišem kad sam besna. Moja glumica i pevačica Tijara i ja smo toliko za**bane u ovom videu, da je i meni prostrujila krv gledajući ga, a za to mogu da zahvalim režiji. Uživajte i u ovom videu - poručila je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.