NASTAJE ZBOG JAKE ŠMINKE: Nakon psorijaze, Kim Kardašijan DIJAGNOSTIKOVANA nova kožna BOLEST

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 23:56

NASTAJE ZBOG JAKE ŠMINKE: Nakon psorijaze, Kim Kardašijan DIJAGNOSTIKOVANA nova kožna BOLEST

Obratila se lekaru!

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan otvoreno sa svojim pratiocima priča o kožnim problemima sa kojima se bori, a tako je bilo i ovog puta. Na Instagramu je govorila o drugom problemu koji ima sa kožom, a reč je o diskromiji.

Oboljenje je Kardašijanova dobila nakon dugogodišnje borbe s psorijazom, a u pitanju je poremećaj koji dovodi do promene boje kože ili noktiju, pišu američki mediji.

U videu je njen doktor objavio i kako nastaje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << diskromija.

- Kada se neko dosta profesionalno šminka i izlaže suncu i putuje, to sunce zajedno s šminkom koja pokriva pore može uzrokovati regeneraciju kože. Naša koža se menja i tako možete dobiti diskromiju - objasnio je doktor kojem se Kim obratila.

Podsećamo, rijaliti zvezda je na samom početku "U korak sa Kardašijanovima" otkrila da joj je dijagnostikovana psorijaza, a da je prvi "napad" psorijaze imala sa 25 godina. Otkrila je tada da joj je injekcija kortizona pomogla, ali joj se kasnije bolest vratila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.