NAPRSKAŠ, OSTAVIŠ 15 MINUTA: Smesa od 2 SASTOJKA sprečava OPADANJE KOSE i jača je od korena do vrha

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2021, 14:22

NAPRSKAŠ, OSTAVIŠ 15 MINUTA: Smesa od 2 SASTOJKA sprečava OPADANJE KOSE i jača je od korena do vrha

Kosa će vam biti zdrava i jaka

Problemi sa kosom su svakodnevni od lomljenja, opadanja i izgleda kao da je potpuno beživotna.

Nekada ovo mogu biti i znaci raznih problema u organizmu, stresa, posebno ako se ponavljaju i pored svih pokušaja za jačanje i ozdravljenje vlasi.

Stručnjaci tvrde da kosu ne treba tretirati jakim i napadnim sredstvima, već uvek radije birati prirodnije i nežnije varijante koje neguju dlaku.

Upravo ova smesa koju možete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i sami napraviti može pomoći da se spreči problem sa opadanjem kose, bezivotnošću i gubljenjem sjaja.

Potrebni su vam:

Sastojke kuvajte na laganoj vatri do 15 minuta uz mešanje, a kada provri posle tog perioda, skinite sa vatre, ostavite da se prohladi. Nakon toga procedite smesu i sipajte je u flašicu sa pumpicom.

Smesu naprskajte po celoj kosi od korena do vrha, a zatim utrljajte, minimum dva minuta utrljavajte kružnim pokretima u koren kose. Ostavite da stoji ovako do dva sata, a zatim operite šamponom, najbolje od koprive.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.