NAJPROSTIJI, A NAJUKUSNIJI VOĆNI KOLAČ: Ukoliko želite da oduševite najmilije, a da se ne pomučite, ovo je recept za vas

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2023, 08:00

NAJPROSTIJI, A NAJUKUSNIJI VOĆNI KOLAČ: Ukoliko želite da oduševite najmilije, a da se ne pomučite, ovo je recept za vas

Gotov je za tili čas i svaki put može biti drugačiji, nema greške sa njim

Jede vam se nešto slatko, a nemate puno vremena? Donosimo vam recept za najjednostavniji voćni kolač pravo iz bakine kuhinje. Najbolje od svega je što će svaki put biti drugačiji, jer ga možete praviti sa bilo kojim voćem.

Fantastičan ukus, lagana tekstura i sezonsko voće - kombinacija ne može biti bolja. Vaši najmiliji biće oduševljeni, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a vi ćete ga za tili čas napraviti.

Potrebno je:

Priprema:

Umutiti penasto jaja sa šećerom, a potom dodati vanilin šećer, narendanu koricu limuna, ulje, jogurt i brašno sa praškom za pecivo. Smesu izliti u pleh obložen pek papirom. Preko poredjati voće po izboru, baka ovoga puta koristi trešnje i breskve. Preporučujemo vam da pečete na 200 stepeni 40 minuta.

Pospite šećerom u prahu i poslužite. Uživajte!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.