NAJLEPŠA POZNATA LICA U 2011

Izvor: GlamDama.com, 31.Dec.2011, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJLEPŠA POZNATA LICA U 2011

 
Lepota sa crvenog tepiha je najčešće dosadna i sigurna, ali ove godine bilo je mnogo zvezda koje su rizikovale i u najvećem broju slučajeva se to i isplatilo. Od sasvim novih lica pa do poznatih veterana, ovogodišnja lista nam predstavlja najbolja i najsjajnija beauty lica sa crvenog tepiha.
 
                                             >> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com <<                                                                                                                                                                                                                                  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                                                                                                      
Amber Heard I ako ova zvezda u usponu nije sasvim novo lice, ovo je definitivno bila njena godina da bude primećena. Sa savršenim mixom devojačkog i glamur beauty look-a, privlačila je pažnju tokom cele godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diane Kruger Dosledna zvezda stila, Diane Kruger uvek dobro ukombinuje makeup sa garderobom. Da li je to pamučni kombinezon ili lepršava Chanel haljina, Diane uvek izgleda kako treba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                                                                                               
Blake Lively Daleko od novog lica na crvenom tepihu, Blake prelazak iz plavuše u crvenokosu, pa opet nazad u plavušu privuklo je pažnju beauty urednika širom sveta. Srećom, njeni zavidni talasi boje lana su opet tu, ali njihovi pramenovi i oblikovanje ne mogu proći nezapaženo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Emma Stone Neočekivana beauty zvezda poznata po svojim promenljivim loknama i mudrim modnim izborima uvek kombinuje svoj look sa odgovarajućim, ali nikada dosadnim beauty look-om.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Michelle Williams Njena pixie frizura je bila na listama najboljih frizura otkada je izašla iz salona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne Hathaway Zahvaljujući njenoj veoma poznatoj stilistkinji, Rachel Zoe, svi znamo kako Anne uspeva da uvek izgleda skoro savršeno, ali ove godine istakli su se i njeni beauty izbori. Bilo da su to retro talasi na stranu ili sladak konjski rep sa naočarima za vid, njen beauty look je uvek bio u skladu sa događajem.
Mila Kunis Održala je svoj stari stil kroz mnoga javna pojavljivanja ove godine, ali ipak je uspela da izgleda bez mane i uglađeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kate Bosworth Kate je pravi primer žene koja uvek ističe svoje najbolje adute. Neverovatna je u naglašavanju svog lica sa samo smelim usnama i savršenom bazom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rosie Huntington-Whiteley Između masivne marketinške kampanje za Burberry Body i njene uloge u filmu Transformers, bilo je teško ne primetiti Rosie ove godine. Njena prošlost modela je pomogla u stvaranju savršenih momenata na crvenom tepihu, ali ni njen savršeno uglađen look nije odmogao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Evan Rachel Wood Nakon što je odsekla većinu svoju kose, njen već svestran stil se promenio još više. Ona je dokaz da vas velika promena ne svrstava u samo jedan stil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Elizabeth Olsen, Hailee Steinfeld, Chloe Moretz, Elle Fanning Ova grupa tinejdžera konstantno nam je pokazivala uglađen i njihovim godinama primeren stil cele godine. Možda su još uvek u fazi rasta, kako njih samim tako i njihovih karijera, ali oni već imaju svoj zaštitni znak
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.