NAJBOLJE OBUČENI NA ‘American Music Awards 2011’

Izvor: GlamDama.com, 22.Nov.2011, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJBOLJE OBUČENI NA ‘American Music Awards 2011’

Dodela ‘American Music Awards 2011’  prošle noći naterala je neke od zvezda da se pokažu u najboljem sjaju. Jennifer Lopez, Mary J. Blige, Taylor Swift, Katy Perry i Alicia Keys su samo neke od njih. Uvek očekujemo da vidimo neke modne rizike, ali ostali smo uskraćeni jer su ovaj put poznati igrali na sigurno. Pogledajte slike najbolje obučenih prošle noći!
 
                     
>> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << />  
 
 
                     
 
 
                     
 
 
 
                     
 
 
 
                       
 
 
 
                       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nastavak na GlamDama.com...






Povezane vesti

Moda na AMA

Izvor: Tracara.com, 22.Nov.2011

Ovogodišnje American Music Awards prošle su u znaku žena. Nagrada izvođač godine pripala je Taylor Swift, najbolji rap/hip-hop izvođač  je Nicki Minaj, koja je ujedno dobila i nagradu za najbolji album u toj kategoriji.Najbolji pop/rock album i ženski izvođač je Adele, koja je dobila nagradu...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.