Muškarci, NIJE TO TESTO! Ovo je VODIČ ZA DODIRIVANJE ŽENSKIH GRUDI: Evo kad ide šaka, a kad idu usne i jezik

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2023, 21:54

Muškarci, NIJE TO TESTO! Ovo je VODIČ ZA DODIRIVANJE ŽENSKIH GRUDI: Evo kad ide šaka, a kad idu usne i jezik

Ovo je najbolje uputstvo kako treba sa ženskum grudima. Saznajte koje poteze treba da uradite prvo i kako da znate u kom pravcu da nastavite

Muškarci obožavaju ženske grudi, a prevelika želja ponekad može da dovede do toga da s njima neadekvatno postupaju. Evo šta treba da radite s grudima da ona odlepi od zadovoljstva.

Uhvatite ih otpozadi

Većina muškaraca hvata ženu za grudi kad je ispred nje, ali njenu senzualnost probudićete tek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ako ih uhvatite otpozadi, s leđa, celom šakom. Kada to uradite, u njenom se mozgu oslobađa oksitocin, koji utiče na njeno raspoloženje.

Stanite ispred ogledala

Na taj način devojka ili žena može da vidi šta joj radite, a posebno je seksi da oboje gledate kad ste usredsređeni jedno na drugo.

Koristite jezik i usne

Dodirivanje bradavica prstima može da bude pomalo nelagodno, pa nastojte da u te svrhe koristite jezik i usne. Topao dah će je uzbuditi, što će ukrutiti bradavice. Ne zaboravite na područja oko bradavice, kao i na ostatak dojke.

Ne sisajte!

Ako hoćete da sisate, to morate da uradite vrlo, vrlo oprezno. Snažno sisanje dojke može jako da je zaboli, zato budite nežni.

Pokvasite je

Tuširanje je uvek dobra ideja. Kad ste u tuš kabini, voda teče na sve strane, a topla voda podstiče krvni pritisak, zbog čega će joj koža biti superosetljiva. Možete da se nasapunjate, što može biti jako prijatno.

Ne čekajte da skine brus

Možete se igrati sa materijalima, videti kakav je grudnjak, dodirivati grudi preko materijala. To je prijatno samo u početku, pre nego što ga skinete. To ne ponavljajte često, jer može postati čudno.

Budite nežni

Možete razmenjivati grube i nežne dodire, ali kada su u pitanju grudi, žene najviše vole nežnost. Nežni dodiri, poljupci. Možete koristiti kockicu leda, perce, samo je bitno da ste nežni. Suzdržavanjem od grubih poteza, ona će zaista poželeti i jedva će čekati da postanete konkretniji.

Pratite njene reakcije

Pokazaće vam da li želi grublje dodire ili joj više odgovara nežnost. U početku budite jako nežni, pa gradite osećaj prema grubljem. Neka vas ona vodi.

Bradavice nisu dugmad

Tanka je granica između bola i užitka. Ženske bradavice jako su osetljive na dodir. Veće su osetljivije, pa ako ona ima takve, morate biti oprezniji. Osetljivo je i tkivo oko bradavica, pa obratite pažnju i na to. Znamo da volite bradavice, ali i ostatak grudi je vrlo važan i jednako uzbuđujući.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.