Muškarci, KUPITE OVO i imaćete 75 različitih ODEVNIH kombinacija za sve svečane prilike - Uštedećete i ŽIVCE i VREME

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 16:06

Muškarci, KUPITE OVO i imaćete 75 različitih ODEVNIH kombinacija za sve svečane prilike - Uštedećete i ŽIVCE i VREME

Ukoliko vas kupovina zamara, na ovaj način bićete mirni godinama!

Ukoliko imate supruga ili dečka koji se ne snalazi baš najbolje kada je u pitanju moda i izbor garderobe za svečane prilike, pošaljite mu video koji je u prilogu, a na kojem muškarac objašnjava šta je potrebno da imate u garderoberu da biste uvek izgledali elegantno.

Uz ove primere koje je naveo, možete napraviti čak 75 odevnih kombinacija. 

- Svaki muškarac mora da ima: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << crno odelo, mornarsko plavo, bež, braon i sivo. Kada nabavite ova odela, nabavite i dve bele, dve plave i dve krem košulje. Svako od ovih sakoa ide uz svake od navedenih pantalona. Uz ova odela i košulje možete napraviti čak 75 odevnih kombinacija - otkrio je u videu.

A post shared by Daniel Asante (@mr.dasante)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.