Muškarac zbunjen, problemi nastali nakon njenog porođaja: Sedi kod kuće dve godine

Izvor: B92, 25.Jul.2023, 16:18

Muškarac zbunjen, problemi nastali nakon njenog porođaja: "Sedi kod kuće dve godine"

Jedan muškarac se požalio na svoju suprugu, te je u otvorenom pismu kolumnistkinju "Dejli mejla" Džejn Grin pitao za savet.

Kako kaže, njegova supruga nema nameru da se vrati na posao, već sedi kod kuće dve godine nakon porođaja.

"Uvek je govorila da će da se vrati na posao nako što istekne šest meseci porodiljskog odsustva. Dve godine kasnije, evo nas", napisao je on kolumnistkinji.

Dodao je da razume čunjenicu da su "prvi meseci ključni za uspostavljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veze između majke i sina, ali da njegova supruga sada ne želi da ustane sa kauča".

"Celi dan sedi i gleda serije, zanemaruje kućne poslove i ponaša se lenjo. Imam utisak da ne želi da se odrekne takvog načina života. Tvrdi da je briga o deci skupa i da bi nas više koštalo da se vrati na posao. Međutim, bih bio srećniji i s dodatnim troškom, samo da je vidim da radi nešto", pojasnio je.

Kolumnistkinja "Dejli mejla" savetovala je muškarcu da proveri njeno mentalno zdravlje, jer postoji velika mogućnost da njegova supruga pati od postporođajne depresije.

"Bilo bi dobro da prvo uradite analize krvi, pa, ukoliko je žena zdrava, posavetujte se sa psihologom", rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.