Izvor: GlamDama.com, 09.Nov.2010, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Multi level marketing poslovi

Lako ćete prepoznati ponude za ovakve poslove po tome što nude veoma dobru zaradu ukoliko zaista želite da radite, i naravno po tome što morate da uključite nove članove da bi vam zarada bila veća. Donekle je i tačno da se može dobro zaraditi, međutim, postoji par stvari koje biste trebali da znate ukoliko planirate da se bavite ovakvom vrstom posla.
Skoro da i nije moguće raditi ih kao dodatne poslove jer zahtevaju puno rada i energije ukoliko želite dobru zaradu, jer morate pronalaziti >> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << kupce, kao i ljude koji žele da se učlane preko vas. Takođe, potrebno je imati dara za ubeđivanje, kao i sposobnosti da nešto hvalite, bez obzira na to da li zasigurno znate da je to dobro, ili možete samo da nagađate. Potrebno je zaista puno energije za multi level marketing poslove, jer bukvalno treba ići sa jednog kraja grada na drugi u toku dana u potrazi za potencijalnim kupcima. Treba osigurati da vam svaki kupac preuzeme i plati poručenu robu, kao i da to učini u roku koji je predviđen.
Ovo su samo neke od stvari koje bi ste trebali da znate. Uvek se dobro raspitajte o čemu je reč. Osigurajte se protiv bilo kakvih zloupotreba time što ćete se pobrinuti da jedino vi možete da naručite i preuzmete robu na vaše ime. Ukoliko ne radite sa robom, ipak se osigurajte protiv zloupotreba vašeg imena i naloga. Ukoliko račun ne platite na vreme, obično su velike takse u pitanju, pa se i o tome podrobno raspitajte.
Pre svega se zapitajte da li ste vi u stanju da radute taj posao i pokušajte da procenite koliko dobri biste bili. Ipak, ovaj posao ne mogu raditi sa nekim većim uspehom osobe koje su stidljive i nemaju dara za ubeđivanje. Dobro razmislite kakvu zaradu želite, a kakvu biste realno mogli ostvariti pre nego što se upustite u ovaj poduhvat.
 
 
Autor: Tijana Boćanin

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.