Mornarski modni stil: Trend u kom ćete uvek izgledati sjajno

Izvor: Lepota i zdravlje, 06.Avg.2023, 19:02

Mornarski modni stil: Trend u kom ćete uvek izgledati sjajno

Mornarski modni stil je trend koji je nezamenljiv ovog leta. Bele, plave i crvene pruge osvajaju modne trendove, a evo i kako ih možete kombinovati ove sezone. Mornarski modni stil: Isprobajte ove kombinacije što pre Mornarski stil je inspirisan nautikom i motivima u plavoj, beloj i crvenoj boji. Ovaj stil je postao popularan u 19. veku kada je rasla potražnja za mornaričkim oficirima. Iako je ovaj stil karakterističan za letnjo doba, on fantastično funkcioniše tokom cele godine i lako možete >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << osmisliti modne kombinacije u svakom trenutke. Evo nekoliko ideja. Kako da izgledate skupo i luksuzno: Naučite da kombinujete boje Mornarski stil za kancelariju Mornarski stil ume da bude veoma elegantan ako ga ukombinujete sa pravim stvarima. Dakle, prugaste majice su idealne za poslovne autfite ako ih uklopite sa jednobojnim nijansama pantalona, blejzera ili ostalih autfita. Dakle, svedeno i bez previše šarenila. Mornarski modni stil sa šarenilom Naravno, za mornarski stil nisu rezervisane samo jednobojne nijanse. Možete se i poigrati sa šarenilom boja i prugastim printovima i dodati boju vreloj toplini dana.   View this post on Instagram   A post shared by Monikh (@monikh) Ležerni mornarski stil Ukoliko ste krenuli u laganu letnju šetnju, slobodno posegnite za stvarima sa popularnim mornarskim stilom. Ukoliko niste ljubitelj dugih pantalona, odlučite se za suknju ili šorc. Mornarske haljine Osim pruga, u mornarskom stilu možete naći i niz zanimljivih haljina sa zanimljivim kragnama i tamno plavom bojom.  Ovaj tip je haljina veoma elegantna i idealno pristaje skoro svakoj ženi. Dakle ako volite pruge, onda je ovo pravo vreme za vas. Srećom, ovaj trend nije rezervisan samo za letnje dane,već će biti u trendu i u nadolazećoj jeseni. Upravo zbog toga se možete igrati sa raznom garderobom u ovom stilu, različitih dužina i debljine, ali naravno u opsegu boja koje ovaj stil podrazumeva. U svakom slučaju, odlučite se za omiljenu kombinaciju i krenite u osvajanje muških srca. alexandr_1958/GettyImagesPlusThe post Mornarski modni stil: Trend u kom ćete uvek izgledati sjajno appeared first on Lepota i zdravlje.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Mornarski modni stil: Trend u kom ćete uvek izgledati sjajno

Izvor: Piplmetar.rs, 07.Avg.2023, 08:30

Home Moda Modni trend Mornarski modni stil: Trend u kom ćete uvek izgledati sjajno Mornarski modni stil je trend koji je nezamenljiv ovog leta. Bele, plave i crvene pruge osvajaju modne trendove, a evo i kako ih možete kombinovati ove sezone.. Mornarski modni stil: Isprobajte ove kombinacije što...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.