Modni trikovi za uži struk

Izvor: Lepota i zdravlje, 04.Mar.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modni trikovi za uži struk

Stiže nam proleće što znači da skidamo široke kapute i jakne i naše obline će u prolećnoj garderobi dolaziti sve više do izražaja. To je vreme da naglasite svoj struk. Ako je vaša građa takva da vam je teško da istaknete i suzite vizuelno svoj struk, pomoći će vam neki od ovih stilskih saveta i trikova. Foto: Guliver/Getty Kolor blok haljine, tj. dvobojne haljine, u modni svet je donela Stela Mekartni, a zvezde su odmah poludele za njom. Ovakve haljine naglašavaju figuru peščanog sata, a veoma su elegantne.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Modni trikovi za uži struk

Izvor: Svet, 04.Mar.2016

Stiže nam proleće što znači da skidamo široke kapute i jakne i naše obline će u prolećnoj garderobi dolaziti sve više do izražaja. To je vreme da naglasite svoj struk.. Ako je vaša građa takva da vam je teško da istaknete i suzite vizuelno svoj struk, pomoći će vam neki od ovih stilskih...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.