Modni rat bivše i sadašnje žene? Od Bjanke je ovaj izlet očekivan, ali od Kim... FOTO

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 12:11

Modni "rat" bivše i sadašnje žene? Od Bjanke je ovaj "izlet" očekivan, ali od Kim... FOTO

Kim Kardašijan na ovaj način "uzvraća udarac"?

Ovakav modni odabir smo očekivali od Bjanke Censori, sadašnje supruge repera Kanjea Vesta, ali njegova bivša supruga Kim Kardašijan je pokazala da i ona ume da iznese slične komade.

Dok Bjanka privlači poglede i fotoreportere skandaloznom odećom koju joj, navodno, nameće njen suprug Kanje Vest, Kim Kardašijan uživa u slobodi.

Niže nove poslovne angažmane, proglašenja je za "muškarca godine", uspešno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << joj ide i sa SKIMS brendom, a nakon što su je često poredili s kontroverznom Bjankom - stigla je i potvrda da sličnost i te kako postoji.

Mnogi komentarišu na društvenim mrežama, na kojima ih pomno prate, da stil slavne Kim ovog puta neodoljivo podseća na Bjanku, barem što se tiče donjeg dela koji je odabrala.

Pogledajte kako joj stoje novi "Balenciaga" komadi...

A prisetite se i jednog od čuvenih Bjankinih izdanja...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.