Mladi su se provodili ispod prozora...: U kom su trenutku žene shvatile da su ostarile

Izvor: B92, 23.Sep.2021, 18:01

"Mladi su se provodili ispod prozora...": U kom su trenutku žene shvatile da su ostarile

Na Redditu je pokrenuta rasprava o tome kad je ko shvatio da više nije mlad.

Pitanje se nije odnosilo na zdravstvene tegobe, menopauzu i slično, već situacije iz života koje su dale znak da smo i zvanično ostarili.

Evo nekih od odgovora:

1. "Jednog dana su mi se uklještila leđa dok sam čistila pesak za mačke. A nisam čak ni uradila ništa čudno, samo sam se sagla."

2. "Kad se pesma koju sam volela kao tinejdžerka pojavila na radiju kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 'stari hit'."

3. "Upravo sam kupila novu krpu za pranje poda i bila sam jako uzbuđena. Jedva sam čekala da dođem kući i isprobam je. Počistila sam čitav stan u apsolutnom blaženstvu."

4. "Kad je jedna od mlađih koleginica počela da mi objašnjava ko je Kardi B. Već sam znala ko je Kardi i bila sam upoznata s njenom muzikom. Ali, izgleda da sam izgledala kao da su mi potrebne te informacije."

5. "Neka su deca imala žurku u zgradi. Čula se glasna muzika i smeh. Pomislila sam: '22 sata su, ne bi li trebalo da se raziđu?' Počela sam da se raspravljam sama sa sobom o tome da ću da pokucam na vrata i da im kažem da se stišaju. Tada sam shvatila da je subota veče."

6. "Kad sam otišla u noćni klub i svi tamo su izgledali kao deca."

7. "Napravili su novo igralište ispred moje zgrade. Celo leto, a prozori su otvoreni, preko dana je bila buka od male dece, uveče od tinejdžera koji su se skupljali i glasno pričali i smejali. Brojala sam do 1000 da ne podviknem bar uveče da se razilaze. Nisam, tad sam shvatila da starim".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.