Mlada naplaćuje gostima dolazak, samci plaćaju više od parova

Izvor: B92, 29.Jul.2021, 13:53

Mlada naplaćuje gostima dolazak, samci plaćaju više od parova

Mnogi su ostali šokirani i njenim zahtevom, ali i razlikom cene među gostima.

Jedna mlada napadnuta je na društvenim mrežama nakon što je priznala da će gostima naplaćivati prisustvo na venčanju, a samci će plaćati više nego parovi, piše "The Sun".

Buduća mladea javila se Fejsbuk grupi, gde je pitala druge žene planiraju li to da učine na svoj veliki dan. Objavljujući u grupi, rekla je:

"Jesam li ja jedina koja naplaćuje gostima dolazak na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << venčanje? Par plaća 65 dolara, samci 45 dolara.”

Njena objava podeljena je na Redditu, gde je izazvala bes.

"Nadam se da očekuju nula poklona u zamenu za ovakav zahtev”, komentarisao je jedan korisnik, dok se jedna korisnica našalila: "Postoje li grupni popusti za porodice? Ulaze li deca mlađa od 3 godine besplatno?”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.