Mlada TRAŽILA RAZVOD samo tri minuta nakon sklapanja braka i sve to zbog jedne mladoženjine rečenice: Da li je ovo NAJKRAĆI BRAK NA SVETU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023, 08:14

Mlada TRAŽILA RAZVOD samo tri minuta nakon sklapanja braka i sve to zbog jedne mladoženjine rečenice: Da li je ovo NAJKRAĆI BRAK NA SVETU?

Kap koja je prelila čašu ili samo trenutni hir?

Neposredno nakon venčanja, većina parova se oseća srećno i zadovoljno. Nakon slavlja s prijateljima i porodicom obično sledi medeni mesec, a razvod je većini mladenaca verovatno poslednja stvar na pameti.

Ipak, stvari su bile drugačije za par u Kuvajtu. Kako prenosi britanski "Mirror", njihova sreća trajala je manje od tri minuta.

Naime, mladi bračni par je napuštao zgradu opštine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kojoj su se venčali kada se mladoj dogodila nesreća. Spotakla se i pala na pod. Jedna mladoženjina rečenica promenila je sve.

Navodno je mladoženja svoju suprugu nazvao glupom zbog njenog peha i odmah zažalio zbog ovoga.

Ismevanje supruga bilo je previše za ženu, jako se naljutila i odmah otišla matičaru koji je sklopio brak da ga poništi. Matičar u Kuvajtu nije imao ništa protiv i pristao je na poništenje nakon samo tri minuta braka, piše britanski "Mirror".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.