Mislite da ne izbija iz teretane, kad ono... Lidija Vukićević otkrila KAKO održava seksi liniju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2017, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislite da ne izbija iz teretane, kad ono... Lidija Vukićević otkrila KAKO održava seksi liniju!

Sve što vam treba je...

Glumica Lidija Vukićević (55) bez sumnje izgleda sve bolje i bolje. Mada mi neki rekli da su za to zaslužne rigorozne vežbe i dijete, Lidija je otkrila da to baš i nije tako.

TRUDNA NATAŠA U VELIKOM PROBLEMU: Svi koji su OVO videli tešili su Bekvalčevu, ali DŽABE (VIDEO)

Zapravo, kako je izjavila za Blic puls, njen metod je mnogo lepši i zabavniji, sve što vam treba je pas:

ZBOG NJEGA JE OSTAVILA VERENIKA: Voditeljka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pinka uživa u ljubavi sa 20 godina STARIJIM kolegom (FOTO)

- Nema tajne, svi neka kupe ili udome kučiće i neka šetaju sa njima. Dnevno šetam tri sata, i to najviše doprinosi očuvanju celokupnog zdravlja. Pazim šta jedem. Ne jedem masno, jedem manje i češće. Sreća je što ne volim slatkiše i pijem dosta tečnosti. Jedino što radim su trbušnjaci, a kožu negujem arganovim uljima - objasnila je glumica.

U svakom slučaju, mora se priznati da joj odlično ide.

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on Mar 25, 2017 at 9:22am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.