Misici je kiselinom uništio lice i dok se ona oporavlja, on uživa kraj nove devojke

Izvor: B92, 09.Okt.2021, 18:32

Misici je kiselinom uništio lice i dok se ona oporavlja, on uživa kraj nove devojke

Kejti Pajper je do 2008. godine bila je na vrhuncu karijere - osvojila je titulu Miss Vinčestera, radila je kako voditeljka i manekenka. I onda, ljubomorni dečko joj je sve to oduzeo.

Britanska voditeljka i manekenka Kejti Pajper (37) je 2008. godine bila žrtva stravičnog napada, koji je organizovao njen tadašnji dečko Daniel Linč. On je unajmio Stefana Silvestre, da na Kejt baci sumpornu kiselinu u lice.

Bivšeg dečka Daniela poznavala je vrlo kratko i već nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dva nedelje veze se pokazao kao monstrum. Silovao ju je i zlostavljao, a potom i uništio lice.

Nesrećna žena je zbog toga oslepila na jedno oko i 12 dana je bila u induciranoj komi.

Ipak, hrabra Kejt je uspela da se izdigne mentalno i fizički iz situacije. Imala je preko 400 operacija, a u međuvremenu jeno srce osvojio je Ričard Džejms za kog se venčala 2017. godine. Par je dobio dve ćerke Bel Elizabet i Penelope Dijanu.

Ovaj monstruozni čin je ugrozio njeno zdravlje, te se misica suočavala sa velikim izazovima. Naime, nedavno se podvrgla transplataciji kože na desnom kapku, a ima i gušanje kada pokuša da proguta hranu.

Njen opsesivni bivši dečko je optužen na dve doživotne robije, a počinilac zločina Stefano Silvestre je bio optužen na doživotnu, ali je pušten 2018. godine.

Oženio se sa Daniele Burke dok je bio u zatvorua, njegova sadašnja supruga je za medije pričala da je "ne zanima njegova kriminalna prošlost".

Javnost je takođe ostala bez teksta i na njene čudne reakcije. Naime Daniel je pretila misici, a pretila je jednoj ženi gde joj je pisala da "prestane da se meša u njen život da joj njen muž ne bi spalio lice".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.