Miodrag Radonjić izveo ženu i sina iz porodilišta - čuveni Baća ČASTIO muzičare, ali da NE SVIRAJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 15:29

Miodrag Radonjić izveo ženu i sina iz porodilišta - čuveni Baća ČASTIO muzičare, ali da NE SVIRAJU

Legendaran potez!

Glumac Miodrag Radonjić je pre nekoliko dana postao otac, a danas je izveo iz porodilišta lepu suprugu, psihološkinju Milicu Mikić, i drugog naslednika Teodora.

Poznati Baća iz "Južnog vetra" po ženu i dete došao je svojim crnim džipom, a po izlasku iz porodilišta sačekali su ih muzičari.

Grupa muzikanata koja je tu svakog dana u vreme otpusta iz "Narodnog fronta" htela je da svira Miodragu. On ih je počastio, ali ih je zamolio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ne sviraju.

Milica i Miodrag nasledniku su dali ime Teodor, dok im se prvi sin kog su dobili u decembru 2020. zove Sava.

- Njenu neposrednost, sigurnost i otvorenost ka životu. Ona nikada ne ustukne pred nekim problemom ili preprekom. Veoma je stabilna i sigurna u sebe. Naši stavovi se podudaraju u mnogim situacijama i to je ono što nas čvrsto veže - rekao je glumac jednom prilikom o Milici.

Kako je istakao, ona mu je najveća podrška ali i kritičar.

- Milica je ista Monika Beluči! Često se šalim s njom na taj račun i upoređujem je sa slavnom glumicom. Ljudima se hvalim da pored sebe imam Moniku Beluči. Ma, Milica je bolja i lepša od Monike - rekao je Radonjić, pisao je Informer.

Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.