Milica Pavlović ISKRENO o plastičnim operacijama: Kada nešto korigujete, stalno želite JOŠ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2017, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Pavlović ISKRENO o plastičnim operacijama: Kada nešto korigujete, stalno želite JOŠ!

Iznenadila mnoge.

Milica Pavlović važi za jednu od najseksepilnijih pevačica na estradi, ali i za jednu od retkih koja se nije podvrgla hirurškim intervencijama. Ona za "Blic" kaže da nije pobornik takvog načina ulepšavanja:

Kad mama i sin krenu u izlazak: Brena i Stefan blistali na Belom dvoru (FOTO)

- Nisam radila nijednu estetsku korekciju na sebi i još ne želim to da radim. Smatram da nema potrebe da nešto menjam na sebi, a obično nesigurni ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlučuju da se podvrgnu plastičnoj operaciji. Jednom kada nešto korigujete, stalno želite još. Više sam pobornik da se dobra zadnjica i vitko telo mogu dobiti treningom, a ne na stolu za operacije. Međutim, jedan prijatelj mi je rekao da u životu moram da pazim šta govorim jer reči su najopasnije. Ko zna, možda u pedesetim godinama ipak legnem na taj sto - kroz osmeh poručuje Milica, koja će ovo leto provesti uglavnom radno.

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Feb 12, 2017 at 4:27pm PST

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Feb 5, 2017 at 4:44am PST

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Feb 3, 2017 at 10:50am PST

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Dec 24, 2016 at 3:37am PST

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Dec 18, 2016 at 5:13am PST

- Ne znam koliko ću imati vremena da se odmaram jer imam veliki broj zakazanih nastupa i obaveza. Volela bih kada se sve to završi da odem nekoliko dana sa drugaricama na neku egzotičnu destinaciju - kaže Pavlovićeva, a na pitanje o jačoj polovini odgovara:

- Leto je i sama sam. Nemam dečka i uživam dok sam sama - otkriva pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.