Milano Fashion Week S/S 2012 trend- lepota

Izvor: GlamDama.com, 03.Okt.2011, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milano Fashion Week S/S 2012 trend- lepota

Look koji smo videli na reviji  Dolce & Gabanna je divan novi glamurozni dnevni look. Daleko od razbarušenog I bronzanog look-a koji smo očekivali na MFW, modeli su imali čist, matiran ten sa definisanim alajnerom, I dobili smo look koji je I glamurozan I prikladan za dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
>> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << />  
 
 
 
Sa modelima od kojih je svaki izgledao pomalo drugačije, Trussardi nas je iznenadio kombinujuci mašne I razmazane oči sa čistim tenom. Ovakav look smo navikli da vidjamo kod mladih njujorkških dizajnera, tako da je bilo osvežavajuće videti ga na Italijanskoj sceni. Dve nijanse kremastih senki davale su dubinu očima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sportmaxove devojke su uvek sveže I mlade I ove sezone su, što se frizura tiče, nosile takozvani wet look, jedan od preovladjujućih trendova sezone. Postignt stavljanjem laka za kosu I stilizovanjem frizure samo rukama, ovaj stil izgledao je opušteno I savršeno ukombinovan sa suptilno matiranim usnama.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kod Marni-ja, sminker Tom Pecheux, opisao je ovaj stil kao “ Jackie O koji je posao naopako”. Kosa je sva zbrkana, ali ipak sa nekim oblikom, a boje su malo odskakale. Standardne mačije oči postignute su ajlajnerom, ali je umesto crne korisćena boja karamele na gornjem kapku I srebrnkasto bela na donjem. I ako ne standardna kombinacija izgledala je iznenadjujuće sik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nastavljajući trendom nedovrsenih domaćica, modeli na Ermanno Scervino reviji su krasile razbarusene visoke pundje I tamno definisane oči. Razmazujuci ajlajner na donjem spoljnjem delu, ispod donjih trepavica, look je od urednog I ispoliranog presao u iznošen. U paru sa punim obrvama I bledo roze usnama bio je moderan prikaz klasicnog looka 60-ih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Videli smo dosta tamnih senki na očima ove sezone, ali većina ih je nosila pretamne da bi bile realistično nosive. Ovaj look sa revije Pucci je zlatna sredina izmedju grubog, prenaglasenog looka sezone I klasicnih smokey eyes. Mešanjem bronzane senke i smokey eyes, šminkerka Lisa Butler mu je dodala dubinu I definiciju praveći ga savršenim I za dan I za noć.

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.