Mekane i hidrirane usne su neophodna osnova i za savršen izgled - evo kako do njih

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 13:38

Mekane i hidrirane usne su neophodna osnova i za savršen izgled - evo kako do njih

Moćni pilinzi...

Nema ničega što je tako uočljivo i neprijatno kao ispucale, hrapave usne. Za prvu pomoć uvek može poslužiti i vaš omiljeni balzam, međutim kada njegov efekat prestane, ponovo ste na početku "problema". Ukoliko volite ruževe, onda sigurno znate koliko tekstura ispucalih usana remeti njihovo nanošenje i postojanost, a o olovkama za usne da i ne govorimo.

Ovaj piling predlaže jutjuberka, Aleksandra Bet. Ona preferira upotrebu smeđeg šećera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog njegovog prirodnog sastojka - glikolne kiseline, koja ima blaga hemijska svojstva i podstiče obnavljanje ćelija.

Ako želite da uz piling dobijete i vollumen - dodajte cimet.

Cinamaldehid koji je prirodan sastojak cimeta, zaslužan za njegov miris i ukus,"draži" usne, dajući im privremeno volumen.

Kofein iz kafe pospešuje cirkulaciju, a samim tim ističe i boju usana. Kako biste pojačali abrazivni efekat, dodajte šećer u svoj piling.

S obzirom na to da u ovaj "letnji" piling idu sveže jagode, važno je napomenuti da je potrebno da ga čuvate u frižideru.

Ovaj piling je takođe odličan za leto zbog toga što kakao sadrži flavonoide koji su prirodna zaštita od UV zračenja. Umesto Neskvuika možete staviti i čist kako prah.

Zeleni čaj, jedan od naučno najispitanijih sastojaka na planeti, savršen je dodatak vašem pilingu koji hidrira, hrani i umiruje. Kao bonus, listići iz vrećice čaja doprinose pilingu.

Ove je važn napomenuti da znate da koristite latice ruže koja nije otrovana pesticidima. Ako niste u mogućnosti da znate provereno, bolja opcija su suve latice ruže.

Himalajsku so usitnite do praha, kako biste umanjili abrazivnost svog pilinga.

Za nežan piling usana preporučuje se kokosovo ulje i braon šećer. Kortni Kardašijan, na primer, svemu ovome dodaje i Manuka med koji je prirodni humektant - održava hidrataciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.