Megan Foks stavila bivšem do znanja da je baš briga za njegove komentare VIDEO

Izvor: B92, 08.Avg.2020, 09:40

Megan Foks stavila bivšem do znanja da je baš briga za njegove komentare VIDEO

Megan Foks i njen dečko Mašin Gan Keli jasno su dali do znanja da ne obraćaju pažnju na prozivke njenog bivšeg muža Brajana Ostina Grina sa početka ove nedelje.

Par je dospeo u medije nakon što se Brajan ismevao bivšoj supruzi zbog njene objave na Instagramu, kada je za svog novog momka Mašin Gan Kelija napisala da je on "dečko toliko lep da boli".

Par je odlučio da ne reaguje na provokacije i umesto toga je vratio fokus na muziku i zabavu. Njih dvoje su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokazali kako uživaju zajedno na Instagramu, pošto je muzičar, čije je pravo ime Kolson Bejker, podelio snimak dok zajedno pevaju njegovu pesmu "Concert of Aliens".

U snimku je muzičar podesio kameru tako da se mogu videti i on i zvezda franšize "Transformers".

Objava je usledila nakon što je Brajan Ostin Grin jasno dao do znanja da nije najveći obožavatelj nove veze njegove bivše supruge. Glumac je bio u braku sa Megan 10 godina, ali je potvrdio u maju da se razvode, istovremeno hvaleći njihovu neverovatnu vezu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.