Medica Aesthetica: Za pun sjaj lica i tela

Izvor: Lepota i zdravlje, 03.Nov.2014, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medica Aesthetica: Za pun sjaj lica i tela

Jedinstveni estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica, organizovao je druženje sa predstavnicima medija u restoranu Panta Rei na Dorćolu.

Pored srdačnih, neformalnih razgovora o svetskim trendovima u oblasti estetske medicine, predstavnici ovog centra su tokom svog obraćanja predstavili i neke od tretmana koje preporučuju ženama i muškarcima koji od svog izgleda žele uvek maksimum bez ikakvih kompromisa.

Stvoren sa vizijom da ljudima pruži priliku za isticanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << svoje prirodne lepote, centar Medica Aesthetica svoje tretmane prilagođava svakome individualno.

Pregledi i konsultacije u našem centru su besplatni, jer je u ovoj oblasti medicine najvažnije odabrati pravu metodu za svaki tip kože i tela ponaosob. Svaki organizam reaguje makar za nijansu drugačije a naša je obaveza da svima omogućimo da postignu maksimalne rezultate“, poručila je dr Marina Stolić.

Tokom detaljne prezentacije tretmana sukcesivnom vakumskom masažom (tretman SPM aparatom), zatim biološkim filerima i mezonitima, dr Stolić je nekoliko puta podvukla da ove savremene metode omogućavaju ljudima da se neposredno nakon tretmana vrate svojim uobičajenim dnevnim aktivnostima.

Pomoću SPM aparata, ciljano se razbija i leči celulit, kao i skidaju masne naslage sa željenih delova tela. Tretman se može ponavljati svakog dana i idealan je za brzo i efikasno skidanje suvišnih kilograma uz postizanje dugotrajnog efekta“, – istakla je dr Stolić tretmane mezonitima opisala kao revoluciju u nehirurškom podmlađivanju lica i tela koja se dogodila tokom poslednjih godina.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.