Maska za lice od 3 SASTOJKA povećava HIDRIRANOST kože i smanjuje upalne procese

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 11:30

Maska za lice od 3 SASTOJKA povećava HIDRIRANOST kože i smanjuje upalne procese

Ova maska je pogodna za suvu i problematičnu kožu.

Iako danas možete kupiti masku gotovo za sve tipove i stanja kože, čini se da maske za lice iz kućne radinosti nikada neće prestati da budu popularne.

Maske za lice koje možete napraviti na jednostavan način uz pomoć sastojaka koji gotovo svi imaju u kući, uštedeće vam novac, a posebno su pogodne za osobe koje preferiraju organski vid kozmetike za negu lica.

Ova maska se jednostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pravi, a potrebno vam je svega 3 sastojka. Prirodna maska vratiće izgubljenu vlagu, a zbog antiinflamatornog dejstva sastojaka, smiriće upalne procese na koži.

Ova maska je takođe pogodna ukoliko imate suvu kožu.

Potrebni sastojci i priprema:

Kada izmešate sastojke, nanesite masku na čistu kožu i ostavite da deluje 15 do 20 minuta. Dovoljno je da masku koristite jednom nedeljno.

Ukoliko imate izrazito osetljivu kožu, pre u upotrebe maske od cimeta, kurkume i meda konsultujte se sa svojim dermatologom kako bi izbegli moguću iritaciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.