Margo Robi je za najvažniji trenutak u karijeri odabrala toaletu koju nije nosila nijedna žena FOTO

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 10:04

Margo Robi je za najvažniji trenutak u karijeri odabrala toaletu koju nije nosila nijedna žena FOTO

U Los Anđelesu je održana premijera dugo iščekivanog filma Grete Gervig "Barbi", u kom ćemo u glavnoj ulozi gledati australijsku glumicu Margo Robi.

Slavna glumica od početka rada na ovom filmu obično bira odevne kombinacije inspirisane čuvenom lutkom, a pretežno je viđamo u pink aufitima.

Ona je najzaslužnija za trend barbiecore, koji je dominantan već godinu dana, otkako su se pojavile prve fotografije sa seta ovog ostvarenja, a do sad smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Margo videli u brojnim stajlinzima koji izgledaju kao uveličane varijante Barbikine odeće.

Zbog toga je modni svet s nestrpljenjem čekao da vidi šta su Margo Robi i njeni stilisti spremili za svetsku premijeru "Barbi", a ona je iznenadila – ali ne i razočarala!

Glumica je na premijeru stigla u crnoj toaleti koju potpisuje Schiaparelli Haute Couture, a reč je o izuzetnom primerku visoke mode. Margo se pojavila u haljini pripijenoj uz telo, midi dužine, koja se završava efektnim i dramatičnim detaljima od tila.

Tu je i decentna crvena ružica, sićušne šljokice koje prekrivaju toaletu, elegantne crne rukavice preko laktova i crne papuče brenda Manolo Blahnik.

Inspiracija za ovo modno izdanje bila je Barbi iz edicije "Solo in the Spotlight" iz 1960. godine, a Margo je sve zaokružila dijamantskim čokerom od nekoliko nizova ogrlica i glamuroznom frizurom koja podseća na zlatno doba Holivuda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.