Mali trik sa maskarom za prirodni izgled trepavica

Izvor: Lepota i zdravlje, 05.Nov.2018, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali trik sa maskarom za prirodni izgled trepavica

Maskara je omiljeni make-up proizvod mnogih žena, jer u trenu pravi čuda od naših trepavica i daje senzualnost našem pogledu. Make-up stručnjaci tvrde da je kombinacija crne i braon maskare najbolji način da istaknete svoje oko. Braon maskara očima daje nežan, prirodan izgled. Stručnjaci tvrde, da će vaše oko izgledati posebno duboko, kada na gornje trepavice nanesete sloj crne, a na donje sloj braon maskare. Uz ovu kombinaciju, oko će vam biti senzualnije i imaće dubinu, a trepavice >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << će izgledati prirodno, a biće definisane. Pročitajte i…Tipične greške koje pravimo kada koristimo beauty blender Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube i pridružite nam se na Viber public chatu Foto: Thinkstock

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Trik sa maskarom za još ljepši izgled trepavica

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Nov.2018, 13:53

Maskara je omiljeni make-up proizvod mnogih žena, jer u trenu pravi čuda od naših trepavica i pruža senzualnost našem pogledu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.