Majka poznate pevačice ćerki PREOTELA dečka, a onda se i udala za njega: Nije sačekala ni da raskinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 22:07

Majka poznate pevačice ćerki PREOTELA dečka, a onda se i udala za njega: "Nije sačekala ni da raskinu"

Tiš Sajrus (56) nije krila da se zaljubila u tadašnjeg dečka najmlađe ćerke Noe, onda ga preotela, da bi se prošle godine i udala za njega.

Menadžerka i mama Majli Sajrus, Tiš Sajrus, prošle godine je stala na ludi kamen i udala se za zvezdu serije "Prison Break", Dominika Persela (54).

Kako je ranije pisao magazin "Us Weekly", ranije se Dominik viđao sa njenom najmađom ćerkom Noom, tako da joj je Tiš preotela momka.

- Noa i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dominik bili su prijatelji s povlasticama, viđali su se povremeno, a prestali su da izlaze kada se on zaljubio u Tiš - rekao je izvor za novine, te je dodap i da je majka znala za vezu ćerke s Dominikom, ali joj nije dala da o tome priča pre venčanja.

Kako je izvor još otkrio, Noa je jako povređena ovom majčinom odlukom, jer Tiš nije ni sačekala da njih dvoje prekinu, već je odmah navalila na Dominikana.

- Tiš nije pozvala Noa i Brajsona na venčanje, blokirala ih je na Instagramu nakon što je započela vezu s Dominikom - rekla je osoba bliska toj porodici.

Navodno je Noa teško podela majčinu vezu s muškarcem s kojim se ona prethodno viđala, ali se kasnije verila sa modnim dizajnerom.

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.