Magija ljubičastog pogleda

Izvor: GlamDama.com, 03.Okt.2011, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magija ljubičastog pogleda

Vaše su oči plave? Ili možda braon nijanse. Ili čak one boje, retkog, crnog bisera… Ljubičasta senka je pravi izbor za vas. U hladnim danima koji nam predstoje, njena mističnost zagrejaće vam dušu, a magičnost koju daje vašem pogledu, oboriće ga s nogu!
            Oduvek se ljubičasta vezivala za čarobnjaštvo, softiciranost i veru, ali je sa druge strane povezivana i sa zabranama. I upravo ta njena kontroverznost činila >> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << ju je tako privlačnom. Ona je najintrigantnija od svih boja, i od najstarijih vremena se dovodila u vezu sa senama. A nema tog muškarca, naravno koji zaslužuje da se nazove tim imenom, koji će odoleti pozivu ljubičastih trepavica  da pronikne u njihovu dubinu i otkrije u čemu je tajna zagonetnog pogleda. Takođe ljubičasta boja ukazuje na ekstravanganciju i osobu od stila, a u kombinaciji sa drugim bojama, atmosferu će zagrejati do usijanja. Zato, nemojte biti stidljive, obogatite svoj pogled ljubičastom dramatičnošću, prigrlite njenu magiju i zaigrajte taj čudesni ples zavođenja.
Dajemo vam nekoliko predloga kako to da učinite.
 
 
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
 
 
 

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.