MISTERIJA RAZREŠENA! Odakle Kim Kardašijan tako UZAN STRUK? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2019, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIJA RAZREŠENA! Odakle Kim Kardašijan tako UZAN STRUK? (VIDEO)

Iz raja izašao.

Kim Kardašijan je poznata po svom "nerealnom izgledu" i ultra tankom struku.

Mnogi se pitaju kako je moguće imati takve obline u kombinaciji sa tako tankim strukom.

Inače, ova rijaliti zvezda je veoma uspešna poslovna žena, pa je reklamirala jedan od svojih proizvoda. U pitanju je čudesan steznik za struk koji je, kako je otkrila u videu na Instagramu, pokolonila svim svojim prijateljicama.

The @skims Waist Trainer is restocked >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << now! Shop at SKIMS.COM before it sells out.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Dec 11, 2019 at 9:02am PST

Objašnjavajući kako se steznik koristi, Kim je razrešila i misteriju koja intrigira najveći deo ženske populacije široim sveta: Kako je moguće da neko sa tako širokim bokovima ima tako uzan struk?!

Dok neke i dalje misle da se radi o fotomontaži, drugi tvrde da je reč o "majci prirodi". Ali, vrlo moguće je da je ipak reč o ovom čudesnom stezniku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.