MILA KUNIS ZAŠTITNO LICE DIORA

Izvor: GlamDama.com, 06.Jan.2012, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILA KUNIS ZAŠTITNO LICE DIORA

Konačan znak da ste prešli sa B-liste televizijskih glumica na A-listu filmskih zvezda: ugovor sa Christian Diorom.
Mila Kunis potpisala je ugovor sa ovom Francuskom modnom kućom za njihovu novu kampanju, koja će debitovati krajem januara. Slike iz kampanje će prvo biti prikazane u Evropskim izdanjima magazina kao što su internacionalni Elle i Vogue, a kasnije u na teritoriji SAD. Ovo je veliki korak napred za Milu kojim se pridružila poznatim koleginicama Marion Cotillard i Natalie Portman, koje su takođe zaštitna lica Diora.
 
 
 
 

Nastavak na GlamDama.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mila Kunis zaštitno lice modne kuće "Dior"

Izvor: Blic, 06.Jan.2012

Glumica Mila Kunis postala je zaštitno lice modne kuće "Dior" i pojaviće se u njihovoj kampanji za 2012. godinu. ..Mila Kunis potpisala je ugovor sa francuskom modnom kućom "Dior” i biće zaštitno lice prolećne kampanje čuvenog modnog brenda...- Mila Kunis je veoma talentovana mlada glumica,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.