MEGAN I HARI ŽIVE ODVOJENO? Kraljevski biograf otkrio sve o BOLESNOJ AMBICIJI vojvotkinje - Želi da ZAGOSPODARI SVETOM, za muža nema mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2023, 03:12

MEGAN I HARI ŽIVE ODVOJENO? Kraljevski biograf otkrio sve o BOLESNOJ AMBICIJI vojvotkinje - "Želi da ZAGOSPODARI SVETOM, za muža nema mesta"

Megan je usredsređena na solu karijeru, a Hari ima svoje planove

Kraljevski biograf Emili Endruz otkrila je ono što su mnogi sumnjali, ali niko nije potvrdio. Naime, ona je otkrila mnoge pikanterije iz bračnog života Megan i Harija, ali najšokantnija je da oni vode "odvojene živote" u svom braku.

Emili tvrdi da je par – koji se "ponosi svojim neraskidivim zajedništvom" – bio "često razdvojen" i "vodio odvojene živote". Objasnila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da je to navodno zato što je "Megan više volela da 'gleda napred' i radi na svojoj karijeri, dok je Hari bio više 'fokusiran na prošlost'."

Megan i Hari su bili usredsređeni na izgradnju svojih zasebnih brendova, a vojvotkinja od Saseksa je spremna da "zaradi milione", ali se polako udaljava od svog muža i sve više radi na solo karijeri. Sada kada im je ugovor sa Spotifi-jem od 25 miliona dolara (20 miliona funti) propao, svaka zarada će biti dobrodošla.

Prvi korak ka solo karijeru za Megan je bio potpisivanje ugovor sa holivudskom agencijom za talente "Villiam Morris Endeavour". Vrhunska agencija predstavljala je velike zvezde poput Dvejna Džonsona, Adel i Serene Vilijams.

Hari je, sa druge strane, zauzet svojim projektima. Članovi kraljevske porodice navodno će se vratiti u Afriku za sbnimanje novog dokumentarca sa Netfliksom. Rečeno je da će se upustiti u projekat bez svoje supruge Megan Markl, u sledećoj fazi njihovog ugovora od 98 miliona dolara (77 miliona funti) sa svetski poznatom striming servisom.

- Megan želi da postane mnogo više vojvotkinje i da pokrene sopstveni globalni brend. Hariju se ne sviđa tolika pažnja javnosti i bio bi mnogo srećniji kod kuće sa decom, radeći dobrotvorne poslove, ali to definitivno nije ono što Megan želi od života, rekla je Endruz za "Woman Magazine".

- 'Igre nepobedivih' je bila prilika da se počne iznova – sa naglaskom da je ova dobrotvorna organizacija u velikoj meri Harijev projekat. Njen PR tim je pažljivo obavestio da je 'bez muke' Megan sama napravila svoju frizuru i šminku... kako bi izgledala pristupačnom, nastavila je.

Podsetimo,"Igre nepobedivih" su sportsko takmičenje za ratne invalide čiji je pokrovitelj njen muž, princ Hari.

Endruz je rekao da Megan "ima moć zvezde" i da će to iskoristiti da izgradi svoj poseban brend koji ne uključuje Harija, a sada ima i samopouzdanja kada je videla koliku podršku ima.

- Sve je to deo pažljivog manevrisanja koje treba da nas podseti da, iako Megan i Hari možda razdvajaju svoj brend, pa čak i žive donekle odvojene živote, Megan još uvek ima moć zvezda i ne plaši se da je iskoristi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.