MEGAN I HARI PRIREDILI NOVO RAZOČARENJE: Kraljica će biti besna - pitanje je da li će preći preko OVOGA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 18:47

MEGAN I HARI PRIREDILI NOVO RAZOČARENJE: Kraljica će biti besna - pitanje je da li će preći preko OVOGA!

Odnosi im se ne poboljšavaju...

Kako navode strani mediji, princ Hari i Megan Markl su navodno odlučili da ne provedu Božić zajedno sa kraljevskom porodicom.

Ovo je još jedan njihov potez koji će bez sumnje razbesneti kraljicu Elizabetu.

Iako je princ Hari generalno smanjio putovanja zbog korona virusa, kraljica je sigurno računala da će porodica makar za Božić biti na okupu.

Kako prenosi "Miror", Hari i Megan planiraju da naprave svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zabavu za Božić u Los Anđelesu i to sa Harijevim "surogat" ocem, kanadskim muzičkim producentom Davidom i njegovom ženom Ketrin Mekfi.

- Megan veoma želi da priredi prvi Božić u njihovom novom domu sa njenom mamom - navodi izvor blizak paru.

- Veoma je uzbuđena i planira da primeni sve tradicionalne stvari uz koje je odrasla, uključujući i kuvanje - kaže izvor i dodaje:

- Iako je odnos između Harija i njegovog brata bolji, još uvek nije kakav bi trebalo da bude. Mislim da niko još uvek nije spreman za miran porodični Božić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.