MALA BELA HALJINA

Izvor: GlamDama.com, 27.Jan.2012, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALA BELA HALJINA

Kolekcije za p/l 2012 obilovale su predivnim malim belim haljinama, koje će biti veliki trend sezone. Haljine su u raznim stilovima i mogu biti nevine i razigrane ili elegantne i smerne.
Mala bela haljina je savršena za tople sezone, i to objašnjava zašto je toliko mnogo dizajnera uključilo interesantne i moderne bele haljine u svoje prolećne kolekcije. Haljine su u različitim nijansama bele, od snežno bele do krem bele. I stilovi variraju od jednostavnih i ravnih do slatkih, ukrašenih >> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << raznim detaljima, šljokicama i asimetričnih krojeva.
Badgley Mischka, Givenchy i Betsey Johnson ukrasili su svoje male bele haljine peplumima. Oscar de la Renta, Moschino i Roccobarocco su se igrali sa čipkom i cvetnim printovima. Louis Vuitton, Jason Wu i Marchesa koristili su perjane elemente da bi ulepšali haljine i učinili ih neobičnim. Vionnet i Bebe predstavili su asimetrične krojeve. Victoria Beckham, Andrew Gn i Jean Paul Gaultier odlučili su se za otvorena ramena. I Versace i John Richmond ulepšali su svoje male bele haljine sa svetlucajućim detaljima.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.