Ljubav tate i ćerke nema granice: Zbog nje je postao i sirena FOTO

Izvor: B92, 16.Jul.2020, 18:50

Ljubav tate i ćerke nema granice: Zbog nje je postao i sirena FOTO

Fotografije devojčice koja u ljubičastom kostimu sirene slavi svoj osmi rođendan, uz tatu koji se takođe obukao kao sirena, obišla je internet.

Kad je u pitanju ljubav očeva prema ćerkama, potvrdu da tu nema granica donosi nam primer devojčice koja je poželela da proslavi svoj osmi rođendan u kostimu sirene a otac joj se pridružio.

Ovaj otac dobro zna koliko su snovi, zato ne samo da se nije dvoumio oko toga treba li joj to omogućiti, nego se i pridružio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Na Instagramu su objavljene njihove zajedničke fotografije u kostimima sirene, sa rođendanske proslave 10. jula. Oboje u ljubičastim kostimima, perajima udaraju po vodi i smeju se.

Desirae Deal, fotografkinja koja je uhvatila ovaj momenat, obavila je sjajan posao zabeleživši koliko su se otac i ćerka dobro zabavljali, pa je post koji je objavila vrlo brzo zaradio veliki broj lajkova i komentara.

"Ovaj će tata zauvek biti heroj u očima svoje ćerke, to je neprocenjivo", samo je jedan od komentara, a ima i onih koji su napisali kako definitivno konkuriše za najboljeg tatu na svetu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ljubav tate i ćerke nema granice: Zbog nje je postao i sirena

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jul.2020, 14:16

Kad je u pitanju ljubav očeva prema ćerkama, potvrdu da tu nema granica donosi nam primjer djevojčice koja je poželjela da proslavi svoj osmi rođendan u kostimu sirene, a otac joj se pridružio.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.