Lidija Vukićević otkrila tajnu svog MLADOLIKOG IZGLEDA: Izbacila je 1 namirnicu iz ishrane - JEDNOSTAVNO JE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 10:28

Lidija Vukićević otkrila tajnu svog MLADOLIKOG IZGLEDA: Izbacila je 1 namirnicu iz ishrane - JEDNOSTAVNO JE!

Glumica je otkrila da nema nikakav poseban režim ishrane, a u teretanu nikada nije išla.

Popularna glumica Lidija Vukićević otputovala je na godišnji odmor, da malo predahne od napornih profesionalnih obaveza.

Svojim obožavaocima se odmah javila objavivši atraktivnu sliku na Instagram profilu, pa samo pljušte lajkovi i želje da se na putovanju što bolje provede.

Jedna od zvezda nezaboravne serije "Bolji život" ima brojne pratioce na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežama, koji posebno hvale njenu vitku figuru i odličnu formu. Tako je i sa novom fotografijom, na kojoj Lidija pozira u tankoj, mrežastoj beloj haljini ispod koje se naziru utegnut struk i ženstveni bokovi.

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

"Slika je ludilo!", "Kao Kleopatra", samo su neki od komentara kojima su fanovi obraovali omiljenu glumicu. Ona ne propušta da se zahvali svima koji su joj pomogli da održava mladolik izgled, ali je poznato da i sama ulaže mnogo truda. Na kraju šeste decenije, ona redovno radi vežbe za trbušne i leđne mišiće i vodi računa o svojoj ishrani.

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Tako priznaje da je jedini kolač kojem ne može da odoli - koh! Sve druge slatkiše je u potpunosti izbacila, a kako je izjavila jednom prilikom, rado koristi sve varijante mešavine meda i cimeta. U njenoj dijeti nema mesta ni za gluten i meso, već je ona pretežno zasnovana na zdravim namirnicama koje ne goje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.