Lepotom protiv raka dojke

Izvor: GlamDama.com, 22.Okt.2011, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepotom protiv raka dojke

Kako je oktobar mesec borbe protiv raka dojke, neki od najpoznatijih makeup brendova rešili su da na daju svoj doprinos podizanju svesti o raku dojke žena širom sveta, tako što će na tržište plasirati nove proizvode. Prepoznaćete ih po  karakterističnoj roze boji i oznaci. Prihod koji se prikupi njihovom prodajom, odlaziće u humanitarne svrhe. Tako je, na primer, kuća CLINIC  izbacila atraktivan privezak za ključeve sa tri sjaja za usne, u tri nijanse roze, Estée Lauder je >> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << osmislio novi karmin, a SEPHORA paletu senki za oči.
Glam Dama vam preporučuje da „bacite oko“, na neke od novih beauty proizvoda koji su ovog oktobra osmišljeni humanim povodom.
                                           
 
                                                                                                                    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Autor: Miljana Nešković

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.